Burn-out

Zit je in een burn-out, of zit je er tegenaan? Of wil je voorkomen dat je na een eerdere burn-out opnieuw in dezelfde valkuil stapt? Je hoeft het niet alleen te doen! Laat je begeleiden in een traject op maat ter voorkoming of herstel van je burn-outklachten.

Holistische aanpak van burn-out

Een burn-out is voor iedereen anders en daarom sta jij als persoon centraal bij Keerpunt.
Tijdens het traject kijken wij naar alle factoren die bijgedragen hebben aan jouw burn-out. We werken vanuit de visie dat lichaam en geest één zijn.
 
Jouw levensverhaal, acceptatie van je burn-out, balans tussen inspanning en ontspanning, je stofwisseling en contact met lichaam en hart komen aan de orde. Samen met de steun van je omgeving en zelfinzicht zijn dit onmisbare aandachtsgebieden bij een snel herstel van burn-out.
Begeleiding bij burn-out duurt gemiddeld 10 sessies waarbij aan het eind van het traject de tijdsduur tussen de consulten wat langer is.

Begeleiding aanvragen

Wil je begeleiding bij een burn-out? Vraag heel eenvoudig een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Wat anderen zeggen over Keerpunt Hypnotherapie

Yvonne zegt:

‘Tijdens mijn burn-out was Alexandra mijn rots in de branding. Alles was me teveel, maar ik keek erg uit naar onze sessies. Ik heb geleerd hoe ik mijn energie in balans kan houden. Ik ontdekte hoe mijn verleden nog steeds invloed had op mij en dat dit bijdroeg aan mijn burn-out.
Nu weet ik beter hoe ik hiermee kan omgaan en ik heb veel losgelaten. Ik kan wel zeggen dat dit voor een grote omslag in mijn leven heeft gezorgd en dat ik me nu veel sterker voel.’

Yvonne, 57 jaar