Burn-out

Zit je in een burn-out, of zit je er tegenaan? Of wil je voorkomen dat je na een eerdere burn-out opnieuw in dezelfde valkuil stapt? Je hoeft het niet alleen te doen! Laat je begeleiden in een traject op maat ter voorkoming of herstel van je burn-outklachten.

Burn-out behandeling

Bij Keerpunt krijg je naast hypnotherapie handvatten aangereikt vanuit de psychosociale therapie, EMDR en Acceptance and Commitment Therapy. Begeleiding bij burn-out duurt gemiddeld 10 sessies waarbij aan het eind van het traject de tijd tussen de consulten wat langer duurt.

Begeleiding aanvragen

Wil je begeleiding bij een burn-out?

Vraag heel eenvoudig een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Hypnotherapeut en Integraal Psychosociaal therapeut Alpen aan den Rijn

‘Tijdens mijn burn-out was Alexandra mijn rots in de branding. Alles was me teveel, maar ik keek erg uit naar onze sessies. Ik heb geleerd hoe ik mijn energie in balans kan houden. Ik ontdekte hoe mijn verleden nog steeds invloed had op mij en dat dit bijdroeg aan mijn burn-out.

Nu weet ik beter hoe ik hiermee kan omgaan en ik heb veel losgelaten. Ik kan wel zeggen dat dit voor een grote omslag in mijn leven heeft gezorgd en dat ik me nu veel sterker voel.’

Yvonne, 57 jaar

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.