Counseling in Alphen aan den Rijn

Elke fase in je leven is anders. De kunst is om mee te bewegen met wat zich aandient in het moment. Door uitdagingen aan te gaan, groei je in je persoonlijke ontwikkeling. Vind je het moeilijk om je balans te houden? Dan biedt counseling uitkomst.

Wat is counseling?

Counseling is een laagdrempelige en praktische vorm van begeleiding. Daarbij ga ik ervan uit dat jij, net als ieder ander, alles in je hebt om een positieve verandering te kunnen doormaken.

Counseling gesprekken

Tijdens één- op één gesprekken krijg je inzicht in je gevoelens en gedachten en hoe die van invloed zijn op je huidige situatie. Vaak komen dan mentale blokkades omhoog waarmee we aan de slag kunnen. Je leert hoe je voor een nieuwe, positieve denkrichting kunt kiezen. Zodat je keuzes kunt maken die je wél energie geven en die je brengen waar je wilt zijn.

Counseling voor jou?

Zoek je een klankbord om je gedachten op een rij te zetten zodat je zelfstandig verder kunt?

Vraag heel eenvoudig een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Hypnotherapeut en Integraal Psychosociaal therapeut Alpen aan den Rijn

‘Het eerste consult vergeet ik nooit meer. Jouw vertrouwen in mij dat het goed kon komen hielp mij om het traject vol goede moed aan te gaan. Zelf zag ik het namelijk helemaal niet zitten, ik dacht niet dat ik het kon.

Ik sta nu weer met beide benen op de grond en kan vanuit eigen kracht verder.’

Eveline, 59 jaar

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.