NLP: denk anders, doe anders

Je gedrag veranderen – bijvoorbeeld gezonder leven, minder stress, meer zelfliefde – kan een enorme uitdaging zijn. Vaak zitten gedachten als ‘ik ben niet goed genoeg’ of ‘dat gaat me nooit lukken’ in de weg. Je onbewuste denken beweegt in tegengestelde richting van wat je bewust wilt.

Wat is NLP?

Jouw leven geef je vorm aan de hand van hoe jouw geest ‘geprogrammeerd’ is. Welke gedragspatronen en overtuigingen heb jij aangeleerd? Zijn het overtuigingen die je ondersteunen of zitten ze je juist in de weg?

Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is een techniek om patronen die niet meer voor je werken te doorbreken. Het gaat over het herprogrammeren van de relatie tussen je geest (neuro) en (lichaams)taal (linguïstisch).

Je leert anders luisteren en communiceren en dat heeft invloed op je gedrag en je relatie met anderen.

NLP gesprek aanvragen

Wil jij beperkende denkpatronen doorbreken?

Vraag heel eenvoudig een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Hypnotherapeut en Integraal Psychosociaal therapeut Alpen aan den Rijn

‘Als een onzeker meisje kwam ik binnen bij Alexandra maar het voelde meteen vertrouwd.

Zij heeft mij laten inzien dat ik mag zijn wie ik ben en dat ik goed genoeg ben. Ik trek me steeds minder aan van wat anderen van mij vinden. De stemmen van de pesters van vroeger die ik nog altijd hoorde, heb ik nu tot zwijgen gebracht.’

Chantal, 26 jaar

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.